Солончак Уюні

Солончак Уюні


Найдешевші тури по солончаки продають в місті Уюні або через Інтернет. Зазвичай вони розраховані на два дні і дві ночі, щоб туристи могли оглянути основні місцеві визначні пам'ятки. Багато подорожують по солончаки Уюні самостійно на орендованому транспорте.Соль прекрасно відбиває сонячне світло. Вона блищить так сильно, що ріже очі, тому на солончаку Уюні важко обійтися без сонячних окулярів і головного убору. Знавці радять обов'язково користуватися сонцезахисним кремом, тому що за 1-2 години можна сильно обгоріти.

Коментарі

  1. Прикольный блог! Я бы хотел еще увидеть от тебя тему: "Современные отели в мире". Желаю успехов!

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго вечора, Аліна. По-перше, я не побачила нової сторінки у вашому блозі за завданням К.Івахи."Современные отели в мире". По-друге, змінюйте структура свого блогу та єдину мову для всіх сторінок повинна бути однаковою. Дякую

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня, Аліна. Дякую, що прислухались до порад та змінили структуру й мову, але вверху "Главная страница" все ж таки треба поміняти на "Головна сторінка". Та гіперпосилання про відпочинок в Україні не працює. Перевіряйте уважно свою роботу.

    ВідповістиВидалити
  4. Подорожувати - це завжди весело, але за здоров'є всеодно треба піклуватися, зроби сторінку про першу допомогу при сонячному ударі.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар